Tuesday, January 27, 2015

ABISFER DD 35 -Lanseta de crap a visurilor noastre




                                                        

Recenzie lansete Abisfer DD 35

In pescuitul la crap ,diversitatea de materiale, special in ultimii ani ,a explodat . Mii de recenzii pe forumuri ,ori in reviste de specialitate , aduc la cunostinta impatimitilor ultimele noutati si informatii .In acest material ,am sa va prezint o lanseta de pescuit la crap ,asa cum o cunosc eu ,dupa o folosire intensa de 3 luni .
ABISFER DD 35 ,o lanseta de 13 ft. ,3,5 lb. avind un blank unidirectional ,foarte usoara 390 gr. ,mandrina Fuji ,inele Minima de 50-12 . Este o lanseta rapida ,dar in acelasi timp placuta ,se incarca destul de usor cu plumbi de 3,5-4 oz. , are o revenire fantastica , ceea ce ajuta la aruncarile in forta ,pentru distante mari . Cind pui prima data mina pe ea ,iti da o senzatie de fragilitate ,din cauza greutatii reduse ,dupa citeva aruncari ,realizezi ca micuta se transforma intr o bestie ,o adevarata lanseta de distanta . Drilul cu Abisfer 35 este o placere ,am prins crapi de la 5-6 kg pina la 17 kg cu ea ,comportindu se super .Marele avantaj al acestor bete ,este realizarea lor ,la comanda, de Silviu Florescu ,un cunoscut pescar de competitie si aruncator din liga greilor ,200 de m fiind o aruncare obisnuita . Stiu ce spun ,cind ma refer la custom made ,in ultimii 7-8 ani folosesc numai bete facute pe comanda ,de la Harrison ,Free Spirit ,Century .Fara nici o exagerare Abisfer este un bat ,care rivalizeaza cu greii de mai sus .Din tot ce am folosit pina acum ,este cea mai usoara lanseta cu o renenire foarte rapida ,drill superb si casting lejer la distante considerabile ,dau constant 160-170 m cu plumb de 4 oz. si o bila de 15 mm. Marea problema ,a lansetelor de fabrica ,este distanta mica ,de la mandrina ,la cotor ,in aruncare ,miinile ne stind desfacute corect ,astfel aruncarea va fi gresita ,deci mult mai scurta .Facind lansetele pe comanda ,se rezolva aceasta problema ,plus ,poti comanda ce culori ,inele ,accesorii doresti . Il gasiti pe Silviu aici - https://www.facebook.com/abisfer .


Fotografiile care urmeaza ,sint de anul trecut , folosind ABISFER DD 35 .

 














       
 
 
 

1 comment:

  1. Buna Vali,

    Iti doresc fir intins si multumesc pentru linkul cu AbiSfer Silviu. Locuiesc in Toronto si luna viitoare am in plan sa merg la St. Lawrence River " Thousand Islands". As avea nevoie de indrumare si daca stii niste locuri usor acesibile are fii binevenite.
    Multumesc,
    Marian
    mxw2@yahoo.com
    https://www.facebook.com/mariantonciu/photos_all

    ReplyDelete